Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
7.11.2014
Källin kuulumisia
Källi on jo 5 kuukauden ikäinen energinen poika. Virtaa tuntuu löytyvän vaikka mihin, mutta välillä pitäisi osata rauhoittua. :) 

Syysloman aikana olimme Källin kanssa viikon reissussa Vaasassa. Uuteen ympäristöön Källi tottui nopeasti, mutta aamuisin haukkumalla varoitteli, jos joku nousi ennen minua. Vaasassa Källillä oli kaverina Labradorinnoutaja Romeo, joka ei ollut yhtä innokas leikkimään kuin Källi. Romeo opetti hienosti kuinka vanhempia koiria kunnioitetaan - elämä ei ole vain leikkimistä. Myös mustasukkaisuutta kummassakin oli..  Reissu oli kuitenkin kaikinpuolin onnistunut. Saimme Källin kanssa nauttia hienoista lenkki maisemista.
'


          

Syysloman aikana Källille rupesi tulemaan "patteja" silmien yläpuolelle. Kun syysloman jälkeen pääsimme takaisin kouluun, piti eläinlääkärissä käydä silmiä näyttämässä. Källillä oli silmätulehdus. Niimpä saimme antibiootti silmätipan, jota nyt laitamme aamuin-illoin silmiin sekä silmäluomiin niin kauan, että tulehdus on poissa. Nyt olemmekin jo reilu viikon tippaa laittanut. Toinen silmä on alkanut tosi hyvin parantua, mutta toisessa silmissä vielä tulehdusta näkyy olevan. 

 
Syysloman jälkeen Källille tuli asuntolalle kaveriksi saksanseisojanpentu pikku-Pieta. Källistä ja pikku Pietasta onkin tullut hyviä kavereita, ja virtaa tuntuu kummaltakin kokoajan löytyvän. 
Myös Camun ja Kutin kanssa Källi on päässyt leikkimään, jonka jälkeen vähäksi aikaa voikin rauhoittua. :)
Mukavaa talven odotusta!

Toivottelee Riikka ja Källi :)
 


 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021