Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
30.10.2014
Lokakuun kuulumiset
 

Camu on jo 5 kuukauden ikäinen elämästä nauttiva poika. :) Virtaa riittää ja aina pitäisi olla tekemässä jotakin. Camu rakastaa ihmisiä ja koiria yli kaiken josta on muodostunutkin pieni ongelma jonka takia tuntuu, ettei Camulla ole korvia päässä. Camu ei millään malttaisi lähteä lepertelevän ihmisen tai koirakaverin luota, kun sitä kutsuu.

 

 

Kuun alkupuolella Camun luona kävi kylässä 10 vuotias kultainennoutaja tyttö jolla on tunturin nimi, Saana. Ihan hyvää teki Camullekin olla vanhemman koiran seurassa, tosin Saana ei ollut yhtä innoissaan kuin Camu. Saana on rauhallinen ja kiltti koira joka tulee toimeen muiden koirien kanssa ja on hyvä esimerkki Camulle. Camu ei vain ymmärtänyt miksi Saana ei leikkinyt samalla tavalla kuin esim. Citta joka antaa Camulle kyytiä. :) Saana kuitenkin opetti Camulle kunnioitusta vanhempia koiria kohtaa (ainakin hetkellisesti). Kovasti Camu kuitenkin yritti saada Saanaa leikkimään.

 

 

Yhtenä iltana Camun ja Citan leikkiessä sattui pieni haaveri. Huomasimme, että lattialla oli paljon veriviiruja ja tarkastimme kumpi koirista on haavoittunut. Camun kynsi oli puoliksi irti ja se sojotti ylöspäin. Menimme Annikan ja Hennan kanssa näyttämään Camun jalkaa koirakeskukselle, jossa laitettiin Camulle tassuside. Koska Countrypoliksella ei ottaneet enää siihen aikaan illasta Camua vastaanotolle, niin kävimme sitten siellä seuraavana aamuna. Camun kynsi oli sen verran pahasti irti, että se jouduttiin irrottamaan kokonaan. Operaation ajaksi Camu rauhoitettiin ja kynsi lähti hyvin irti. Countrypolikselta Camun mukaan laitettiin tulehduskipulääkettä ja saatiin ohjeet miten lähdetään tassua hoitamaan. Samana päivänä, kun lähdimme Camun kanssa syysloman viettoon, sai Camu toisen rokotuksen. Samalla lääkäri katsoi, miten Camun tassu jaksaa ja antoi meille vielä varalta mukaan tulehduskipulääkettä, jos tassu menee loman aikana huonompaan kuntoon. 

 

Countrypoliksella heräämässä.

 

Kotiin päästyämme syysloma alkoi leppoisasti. Kaksi kertaa päivässä puhdistettiin Camun haava ja laitettiin tassuside. Haavan ollessa melko tuore pidin Camua pari päivää levossa, koska se hieman aristi jalkaansa. Ei kauaa mennyt, kun tassu rupesi näyttämään paremmalta ja en nähnyt tassusiteen laittamisessa enää oikein mitään järkeä niin Camu sai sitten itse hoitaa haavaansa.

 
 
Tassun hoitovälineet 

 

Yhtenä aamuna oli Kolille satanut reippaasti lunta, noin 5cm. Camu oli siitä onnessaan ja ulos päästyään se sai aina hepuli kohtauksen ja juoksi vain ympäri pihaa samalla näykkien ja muristen lumelle. Kävimme Camun kanssa metsässä lenkillä ja poika sai ottaa kaiken ilon irti lumesta. Kerran otin myös oman koirani Miskan mukaan ja molemmat pojat olivat tyytyväisiä, tosin Camu yritti olla jatkuvasti Miskan hännässä kiinni josta Miska sitten ärähtikin Camulle. 

 
   

 

Loman loppuessa menimme Camun kanssa takaisin Kajaaniin ja poika oli onnessaan nähdessään Citan pitkän viikon jälkeen. :) Pitkästä aikaa Camu pääsi leikkimään myös Källin kanssa, jonka jälkeen Camu oli ihan rapainen ja pääsikin ansaitulle pesulle.

 

 

Mukavaa talven odotusta kaikille! :)

- Helmi & Camu

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021