Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
4.10.2014
Citan syyskuun touhuja
Kuukausi on taas mennä hujahtanut ja on päivityksen paikka. Cittahan on jo reilu puoli vuotias. :) Ja jaksaa vieläkin ilahtua jokaisesta ihmisestä, eikä kukaan voi olla rakastumatta pikkuiseen hännänheiluttajaan! Ja Citta tietenkin rakastaa jokaista ihmistä! :)

Citta ei ole (vielä ainakaan) tehnyt mitään isompia tuhoja. Muutaman lehden Citta on kyllä lukenut ja yhden kirjankin, sekä kaksi kännykän laturia on mennyt poikki. Yksi pehmolelukin on päässyt Citan kirurgisiin toimenpiteisiin, mutta sen pahempaa ei ole päässyt tapahtumaan. Saa nähdä hyytykö hymy jossain vaiheessa... :)

Treeneissä meillä on mennyt mukavasti, tosin välillä Cittaa taitaa kiinnostaa enemmän maan hajut kuin ruoka, olisikohan sinne tippunut joltain treenievästä... :) Sain tällä viikolla Koirakeskukselta Citalle opaskoiran harjoitusvaljaat. Nyt pääsemme ihan virallisesti harjoittelemaan kauppoihinkin! Nyt olemme vasta kotioloissa harjoitelleet valjaiden pitämistä, mutta varmasti kohta menemme julkiselle paikalle harjoittelemaan :) 
Ja muistattehan kaikki: jos näette sokon opaskoiransa kanssa, ei koiran luokse saa mennä, vaan koiralle pitää antaa työrauha, aivan kuten ihmisetkin tarvitsevat työrauhan :)

Kerkesihän se lumi sataa jo kerran täällä Kajaanissa, ja voi sitä Citan ihmetystä aamulla! Kaikki vihreä ruoho oli kadonnut sen valkoisen kylmän jutun alle. Ja se oli vielä liukasta! Mutta siitä toivuttiin nopeasti ja nyt odottelemme kumpikin sitä kunnon lunta ja talvea :)

Camun ja Kelmin kanssa ei Citalla ikinä ole tylsää, Saa olla varovainen ettei alle jää kun ne pääsevät oikein vauhtiin :) Ja kuten Camun kirjoituksessa jo lukeekin, parhaat kaverit kyllä oppii toisilta vaikka mitä! Siinä missä Camu on oppinut Citalta lelujen kantelun, on Citta oppinut Camulta röhnöttävän istumis-asennon :D

Junassa, linja-autossa ja henkilöautossa matkustamisesta on tullut Citalle miltei arkipäivää, ja tyttö ottaakin matkat aina rennosti nukkuen. Yksi kerta olikin oikein privaatti-junavaunu meillä, kun ei ketään muita ollut. Silloin olikin hyvä harjoitella junassa liikkumista, joka oli hyvää harjoitusta kun juna heilui jatkuvasti.

Kolme kuukautta sitten oli heinäkuun alku, ja tuntuu kuin siitä olisi vain vähän aikaa, mutta saman ajan eli kolmen kuukauden päästä onkin jo vuosi 2015! Joten muistetaan elää nyt tässä hetkessä, aivan kuten koiratkin elävät! :) Mukavaa lokakuuta kaikille!
-Citta & Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021