Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
30.9.2014
Källin syyskuu

Viime päivityksestä onkin kulunut jo melkein kuukausi. Källin syyskuuhun on mahtunut paljon reeniä, koiraystävien kanssa leikkimistä sekä matkustelua. Källi täyttääkin jo 14 viikkoa! Rokotksetkin saatiin viime viikolla ja hienosti poika osasi olla. 

Keskiviikko aamulla ulos mennessä ulkona olikin meille yllätys, nimittäin lunta oli tullut yön aikana. Ensin källi ei meinannut haluta ulos mennä, mutta meni kuitenkin sitten reippaasti pienen mietinnän jälkeen, ajatellen varmaankin että ” hyihyihyi”.

 

Koiraystävien kanssa Källi on saanut joka viikko leikkiä, parhaimmaksi ystäväksi on kuitenkin osoittautunut Nelli. Nellin kanssa Källi leikkii aina kun ollaan kotona, aamusta iltaan. Myös Camun ja Kutin kanssa leikkiminen on mukavaa. Vielä lumien ollesssa maassa kävimme Kutin kanssa lenkillä, lopputuloksena rapainen, mutainen ja märkä koira :D Mutta koirilla oli ainakin mukavaa juoksennella vapaana metikössä. Niinkään hauskaa ei enään suihkussa ollutkaan :D

                              
  Källi suihkun jälkeen :D                          Nelli ja Källi lenkkeilemässä

Kotona Joensuussa olemme päässeet käymää melkein joka viikonloppu, ja siellä Källiä onkin odotettu. Källi on kovasti tykännyt juoksennella takapihalla vapaana Nellin kanssa. Päivät menevätkin leikkiessä. Matkustaminen sujuu Källin kanssa hyvin, yleensä nukkuen, joskus ikkunasta ulos katsellen ja ihmetellen maailmaa. Linja-autossakin Källi on päässyt useamman kerran matkustamaan, sielläkin Källi matkustaa oikein mallikkaasti nukkuen.

Reeneissä meillä menee Källin kanssa oikein hyvin. Källi kuuntelee ja oppii tosi nopeesti. Olemmekin jo kerenneet harjoitella tokoa, jälkeä, etsintöjä sekä puruja. Källi on luonteeltaan melko rauhallinen ja miellytyshaluinen, sekä todella perso ruualle (varsinkin kun lihapullista on kyse).Yleensä Källiä on helppo kouluttaa, välillä tuntuu että vähän liiankin helppo. Mutta toivotaan, että haastetta tulee lisää iän myötä. Vielä Källi on kuitenkin aika "tossu" ja tekee niinkuin "äiti" käskee. Källi on tosi aktiivinen ja "aina valmiina" oleva koira. 

Muuta juuri nyt ei muuta tule mieleen, joten annetaan kuvien puhua puolestaan. :)


          
Nelli ja KälliPälli :)                                          (c) Helmi Saarelainen


                  
                         (c) Helmi Saarelainen, Källi ja Camu :)Hyvää syksyä,

Toivottelee,

Riikka & Källi 
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021