Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
16.9.2014
Puolivuotias Kuti!

Aika on kulunut todella nopeaa ja Kuti täyttääkin tänään jo puoli vuotta! Viime päivityksestä onkin vierähtänyt jo aikaa ja tässä välissä olemme kerenneet treenata paljon asioita.

Elokuussa alkoi taas koulu ja yhteiset treenit. Oli mukava nähdä toisia projektikoiraohjaajia ja koiria jotka olivat kesän aikana kasvaneet huimasti. Kutin mielestä tietenkin parasta oli päästä kisuamaan vanhojen kavereiden kanssa. Ohjattujen treenien myötä on päässyt hyvin taas rutiiniin kiinni ja saanut paljon neuvoja joiden avulla on päästy nopeampaan kehitykseen. Alussa Kutilla kiinnosti vain toiset koirat eikä treenaamisesta meinannut tulla mitään, mutta nyt maltetaan jo hyvin keskittyä ja haetaankin ohjaajalta huomiota.

Maalaismarkkinoilla projektikoirilla oli leikkimielinen kilpailu, jossa oli erilaisia tehtäviä. Kottikärryajelua, takaperinpujottelua, syömiskilpailu ja jalkojen välistä pujottelu. Ennen kisaa mietitytti, että miten me Kutin kanssa oikein selviydytään, kun ympärillä oli paljon yleisöä ja toisia koiria. Mutta pieneksi yllätyksekseni kaikki sujui oikein mallikkaasti ja Kuti malttoi hyvin keskittyä tehtäviinsä. Esittelyssä piti kuitenkin vähän ilmaista itseään haukkumalla yleisössä ollutta koiraa.


  

Viime viikolla Kari kävi pitämässä koirille purutreenit ja ne sujuivatkin Kutin osalta hyvin. Saalisviettiä riittää eikä Kuti arkaillut yhtään haastaessaan maalimestä leikkiin. 

Lopuksi vielä muutama kuva. (valitettavasti puruista otettuja kuvia en ole vielä saanut)
Kuti ja Kelmi

Kuti 6kk

Värikästä syksyä kaikille! :)
Reetta & Kuti

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021