Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
7.9.2014
Citan syksyn alkua
Syksy on saapunut ja Citta jatkaa kasvamistaan. Ikääkin on jo reilut viisi kuukautta, mihin se aika on taas mennyt! Viime päivityksen jälkeen olemme kerenneet touhuta kaikenlaista. Kesän lopussa kävimme ystäväni luona Kolilla jossa Citta pääsi ihan kunnolla uimaan kanssamme. Välillä piti päästä kumiveneen keulaan tarkkailemaan tilannetta, mutta sitten taas uimaan! :) 

Kasvattajan luonakin olemme käyneet ja kovasti jaksaa leikkiä siskon kanssa. Opaskoirakoulu Viiksessä käytiin myös, ja kyllähän tyttö hurmasi sielläkin :) Se on kyllä Citan erikoistaito, ihmisten hurmaaminen. Kaikkien ihmisten luokse mennään häntä heiluen niin että koko koira heiluu!
Kaikki isot ja vähän pienemmätkin lätäköt on Citasta myös tosi kivoja. Niissä on kyllä niin mukava rypeä ja tulla sitten ravistelemaan ihmisten eteen! :D

Elokuussa alkoi koulu ja ohjatut treenit. Oli mukava tavata kaikki muut projektikoirat ohjaajineen kesän jälkeen. Elokuun puolessa välissä Citan elämään saapui ”pikkuveli”, kun Helmi sai Camun projektikoirakseen. Camu on myös Opaskoirakoulu Viiksestä ja riehuminen Camun kanssa on Citan lempipuuhia nykyään! :) Luusta on aina kinaa mutta kyllä ne samaa luuta osaa myös nätisti syödä :)

Maalaismarkkinoilla meillä projektikoiraohjaajilla oli leikkimielinen kisa koirien kanssa. Me Citan kanssa suoritimme meidän joukkueesta sokkotehtävän, eli minun silmät sidottiin ja minulle annettiin reppu josta paljastui kaikenlaista koiran ja minun päälle. Citan ilmeestäkin voi päätellä että tyttöä vähän ihmetytti että mitä tapahtuu. Mukavaa oli ja meidän joukkue voitti :)

(c) Iida Kotikangas
Citta on ollut minulla kohta jo neljä kuukautta enkä vaihtaisi näitä hetkiä mistään hinnasta pois. Vuosi sitten projektikoiraohjaajuus oli vasta kaukainen unelma, mutta nyt siitä on tullut oikeasti totta. Tunnen olevani etuoikeutettu kun saan viettää noin ihanan tyttösen kanssa hänen elämänsä ensimmäisen, ja sen tärkeimmän vuoden. Uskon että minullekin tämä vuosi on se tärkein vuosi, ja siitä kiitos kuuluu Citalle. Verta, hikeä ja kyyneliä, mutta myös arjen iloa, unohtumattomia hetkiä ja ehdotonta rakkautta.

Oikein hyvää syksyä kaikille!

-Citta & Annika
 
(c) Mirva Väisänen

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021