Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
3.9.2014
Camu

18.8.2014 Minulle saapui pieni keltainen labradorinnoutaja Camu, jonka omistaa Opaskoirakoulu Viiksi. Camu on syntynyt Virossa ja se oli 9 viikkoinen tullessaan minulle.

Ääntä tästä pienestä pennusta kyllä lähtee ja koira kavereiden kanssa on kiva nujuta. Camun parhaimmaksi kaveriksi on osoittautunut myös opaskoiraksi opiskeleva Citta joka on oikein hyvä malli esimerkki Camulle ja poliisikoiraksi opiskeleva saksanpaimenkoira Källi.


                                                                                                                         (c) Annika Multala

Treeneissä meillä on mennyt hyvin ja Camu keskittyy hyvin työn tekoon, vaikka ympärillä onkin muita koiria. Camu on nopea oppimaan uusi asioita ja on valmis tekemään töitä ruuan eteen.

 

Maalaismarkkinoilla meillä oli projektikoira ryhmän kanssa leikkimielinen kisa, johon kuului tietovisa, kottikärry viesti, takaperin pujottelu, sokkotesti, syömiskilpailu ja jalkojen välistä pujottelu. Meidän joukkue hävisi, mutta hauskaa oli ja Camu suoriutui tehtävistä yllättävän hyvin, varsinkin kottikärry viestissä jota emme kerenneet harjoitella paljoa.

Kotona Camu on päässyt käymään vain kerran. Auto matkat Camu nukkuu ja linja-autossakaan matkustaminen ei tuottanut ongelmia. Kotona Camu ihastutti kaikki, paitsi minun kissan joka ei kovin paljoa ole ollut tekemisissä koirien kanssa, mutta onneksi se on utelias ja seuraa vierestä millainen uusi tulokas on. Meidän toista kissaa Camu ei päässyt näkemään.

(c) Mirva Väisänen

(c) Mirva Väisänen

Mukavaa syksyn alkua!

- Camu & Helmi
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021