Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
18.8.2014
Kelmin puuhailuja
 Kuukauden aikana Kelmi on puuhaillut kaikenlaista. Oman työvuoroni loputtua, matkasimme Kelmin kanssa kotiin ja vietimme rauhallista kesälomaa ihan vain kotona. 17.7. oli koiran koulutuskäynti Kajaaniin. Päivän ohjelmassa oli jälkeä ja tottelevaisuutta. Jäljen ajaminen sujui hyvin ja Kelmille olen sen päivän jälkeen tehnyt pitempiä jälkiä, joissa on ollut mukana askeleita. Tottelevaisuudessa käytiin läpi ongelmakohtia ja Kelmillä ja minulla ne olivat sivulle tulo ja maahan meno. Saatuamme muutaman hyvän vinkin on nekin alkaneet sujua paljon paremmin.


Kajaanin reissun jälkeen kävimme Kuopiossa ja Kelmi oli ihmeissään huoltoasemalla, kun siellä oli niin paljon ihmisiä ja autoja meni joka suuntaan. Seuraavana päivänä kävimme Polvijärvi – päivillä ja Kelmi käyttäytyi mallikelpoisesti. Moni ihasteli Kelmiä ja olivat kiinnostuneita siitä. Kelmi ei vain suostunut menemään riistanhoitoyhdistyksen teltan ohitse, koska teltassa oli täytetty ilves, jolla oli hirveä ilme.Kuumilla keleillä käytin Kelmiä viileässä suihkussa ja ostin sille lasten uima-altaan, jossa se sai rypeä mielin määrin. Aluksi ei meinannut millään uskaltaa mennä sinne, mutta lopulta ruoan avulla Kelmi tuli rypemään altaaseen. Seuraavalla kerralla altaaseen tultiin kovalla vauhdilla ja niin että vesi lensi.
Viime viikon loppuna kävimme järvellä ja Kelmi pääsi mukaan. Hirveästi pelotti mennä veneeseen, mutta lopulta Kelmi nousi kyytiin. Veneen lähtiessä liikkeelle Kelmi katseli ympärilleen, mutta sitten uni vei voiton. Välillä Kelmi vaihtoi paikkaa perältä keulaan ja toisin päin. Pois tullessa Kelmi nautti tuulesta ja kyydin ihanuudesta.Hyvää alkanutta syksyä!

Kelmi ja Henna

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021