Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
21.6.2014
Juhannusneitoni Citta
Tänään 21.6. Juhannuspäivänä Citta täyttää kolme kuukautta! Napero on ollut minulla kohta kuusi viikkoa ja sitä ei voisi kyllä uskoa, aika on mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin. Olen kerennyt jo monesti miettiä miten vaikeaa tulee olemaan luopuminen kun Citta toivottavasti pääsee opaskoirakoululle koulutukseen. Mutta se aina helpottaa kun tiedän että Citasta tulee jollekkin korvaamaton apu.  
Ohjatuissa treeneissä on alkanut mennä jo paremmin ja Citta jaksaa keskittyä minuun ja olen saanut olla todella ylpeä pikkuisesta! Uusia asioita treeneissä opeteltaessa suurin haaste on minulla kun pitäisi ensin itsekin oppia tapa jolla asia koulutetaan. Olen sitten kotona alkanut kouluttaa asiaa Citalle ja aina se hämmästyttää miten nopeasti Citta ymmärtää asian ja alkaa jo itse tarjota että saisi ruokaa. :)
Olemme yrittäneet käydä mahdollisimman monenlaisissa ja erilaisissa paikoissa harjoittelemassa etenkin rauhoittumista uusiin paikkoihin. Kävimme yksi ilta Kajaanin raviradalla raveja katsomassa. Olihan se jännä paikka ja taisi Cittaa välillä pelottaa kun lapset ryntäsivät suoraan luokse silittämään mitään kyselemättä. Harjoittelimme myös sivulla olemista ja vierellä kulkemista ja siitä saimmekin palautetta joltakin ravimieheltä että hyvinhän tuo menee. :)

Tällä viikolla oli viimeiset ohjatut treenit, mutta me olemme Kajaanissa vielä maanantaihin asti kun olen tallivuorossa. Maanantaina lähdemme sitten kotiin ja alkaa ansaittu viiden viikon loma. Citalle ja minulle se tietää paljon uusia paikkoja, matkustamista, treenausta ja tietenkin kesästä nauttimista! :)

Nauttikaa kesästä vielä kun sitä on jäljellä koska nythän alkaa jo illat pimetä! :)

-Citta & Annika

 
 
 
1 kommentti
 
1Terhi Kekäläinen27.6.2014 22:48

Reipas tyttö;) Terkkuja Peppi-siskolta!

Terhi

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021