Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
28.5.2014
Koston toukokuun touhuiluja :)
Vajaan viikon päästä puoli vuotta täyttävä, parinkymmenen kilon painon ylittänyt Kosto on nauttinut alkukesästä täysin rinnoin. Uimaan Kosto ei ole vielä suostunut ja lätäkötkin pitää kiertää ettei tassut kastu :D . Koston toukokuu ei alkanut sen mielestä yhtään mukavasti, sillä ollessani vaihdossa Ruotsissa pari viikkoa, Kosto asui Koirakeskuksella, tympääntymisensä se olikin näyttänyt kauhukakaramaisella käytöksellään. Treeneihin Kostis pääsi normaalisti toisen ohjaajan kanssa ja ensimmäiset purutreenitkin he ehtivät ottaa matkani aikana. Purut oli mennyt alku ihmettelyn jälkeen hyvin. Puruista en nyt saanut kuvia mut niitä lisäilen sitten myöhemmin :) 

 

Ensimmäisissä treeneissä paluuni jälkeen olimme projektikoirien kanssa katsomassa raveja. Treenien tarkoituksena oli totuttaa koirat suureen ihmismäärään, vieraisiin koiriin, kuulutuksiin, makkarat kädessä juoksenteleviin lapsiin ja radalla ravaaviin hevosiin. Hevoset oli Koston mielestä tosi pelottavia ja pitihän niille haukahdellakin, mutta alkujärkytyksen jälkeen namit taas kiinnosti ja rauhoittuminenkin onnistui sekä katsomossa että radan vieressä nurmikolla. Tästäpä eteenpäin käymme katsomassa raveja mahdollisimman usein ja tutustumme kotiin muuttaneisiin islanninhevosiin.

 
  Kuva: Rakkien kans raveissa :)
Kosto ja projektikoirakaveri Karo raveissa.          Kosto raveja katsomassa.
 

Tottistreeneissä meillä on Kostiksen kanssa mennyt hyvin. Olemme treenanneet hihna käytöstä, mikä Kostolla onkin jo hyvin hallussa, liikkeestä seisomista, esineeseen koskemista ja paikallaan istumista. Kävimme myös projektikoiraryhmän kanssa hieman kävelemässä ”ihmisten ilmoilla”.

 
 
Tottistreeneissä Kostiksen kanssa, ihan ei asennot ollut oppikirjan mukaisia :D
 

Kosto on ollut helppo koira pennusta asti, mutta nyt meille on kehkeytynyt ongelmaksi hormonit. Jalan nostoa Kosto on treenannut ulkona jo jonkun aikaa, mutta nyt tämä taito on meinannut siirtyä sisällekin. Asiaan saattaa toki vaikuttaa asuminen narttukoirien kanssa ja yhden projektikoirakaverin juoksu. Mutta tästäkin selvitään, kun Koston kanssa päästään yhteisymmärrykseen, että sisätilojen merkkailu ei ole tarpeen.

Hyvää kesää kaikille,
Jenna & Kosto


 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021