Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
28.5.2014
Karon kevätkuulumisia
Karon kevät on mennyt nopeasti, kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Karo on jo iso tyttö ja rakastaa uimista yli kaiken ja Karon mielestä kivaa on sekin kun päälle heitellään vettä kastelukannusta. Viime viikolla kun oli helteet Karo kävi jopa 3 kertaa päivässä Sotkamossa Särkisessä uimassa. Karolle kelpaa uimapaikaksi kaikki pienetkin lätäköt kunhan vain vettä on, MITÄ ENEMMÄN MUTAA SEN PAREMPI!!  Karo rakastaa myös olla kotona Sotkamossa, siellä se saa olla pihalla irti koko päivän. karon kanssa ollaan lenkkeilty paljon vuokatin rinteellä, kun lenkkipolut lähtevät kilometrin päästä kotipihaa :D  
            Elämäni rakkaus <3                            Karo Vuokatinrinteillä

Toukokuun alussa olin ruotsissa vaihdossa 2 viikoa sen ajan karo oli koiriksella ja sillä oli sille ajalle toinen ohjaaja joka käytti Karoa reeneissä. Minun Ruotsin vaihdon aikana reeneissä oli ollut puruja, reeneissä karo oli ihan mielissään.
Ennen kun lähdin Ruotsiin reeneissä aloitettiin jäljen alkeet. pariviikkoa sitten Ruotsista tultuani ensimmäiset treenit olivat raveissa, ravirata oli karolle ihan uusi paikka, paljon ihmisiä, koiria ja juoksevia hevosia. Raveissa meni kivasti lukuun ottamatta kiviä heitteleviä lapsia josta karo kiihtyi.


Karo ja Kosto raveissa :)

Ihanaa ja aurinkoita kesää kaikille!! -Juulia ja Karo-


 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021