Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
3.5.2014
Koston kevätkuulumisia!
Koston kevääseen on kuulunut viikon kennelyskän ja sen jälkeisen viikon karantteeni ajan lisäksi jälkitreenejä, Hannes Lohen geenitutkimukseen osallistuminen ja koirakavereiden kanssa sulilla pelloilla juoksentelua.

   
Koston kans futista kevätauringossa ;)

Jälkitreenit aloitettiin huhtikuun puolen välin aikoihin, kun pellot alkoivat olemaan paikoitellen sulia. Ahne koira kun on, Kosto oppi hyvin äkkiä mitä ruudulla pitää tehdä ja että nenää käyttämällä löytää makkaraa maasta. Jo parin ruudun jälkeen saimme siirtyä putken harjoitteluun. Yleensä Kosto ei irtaudu minuta kovin kauaksi, mutta makkarat kiinnostivat niin kovasti, että irtautumisessakaan ei ollut mitään ongelmaa. Jäljen harjoittelussa olemme edenneet jo usemman kymmenen metrin putkijälkiin :) . Valitettavasti jälkitreeneistä ei ole vielä yhtään kuvaa :( .

Itse olen lähdössä pariksi viikoksi Ruotsiin "vaihtoon", joten Koston täytyy jäädä Koirakeskukselle hoitoon ja joku muu projektikoiraohjaajien ryhmästä käyttää sitä treeneissä. Minusta hieman liiankin riippuvaiselle Kostolle hetken ero voi tehdä ihan hyvääkin, sitä kun muut ei ole koulutelleet ja tämän vuoksi se ei kovin hyvin muita usko, riekkuu remmissä ja on muutenkin kauhukakara :D.


Kosto ei aio jäädä matkasta :D

Koston sairastelun takia kuukauden aikana ei hirveästi ole keritty tehdä mitään, mutta kertokoot kuvat kuukauden muista kuulumisista. :)

  
Väsynyt lapsi jälkitreenien jälkeen.         Kosto ja Sointu viimeistä päivää yhdessä
                                                                ennen Soinnun lähtöä opaskoirakoululle.

   
Lapsoset Kosto ja Karo pitkän lenkin      Kostiksen kanssa iltalenkillä pusikossa.
jälkeen.

Hyvät kevään jatkot,
Jenna & Kosto :)
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021