Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
1.5.2014
Welhon matka :D

Hei,
Vaan kaikilleprojektiohjaajille. Huhtikuu meni aika nopeasti ja vähän surullisissa merkeissä kun tiesin että welho lähtee testeihin että näänkö enään welhoa. Kun aika tuli niin käytettiin kaikki oppaat kentällä vähän höyryjä päästelemässä ja welho oli aika agressiivinen, mutta leikki kuitenkin ihan nätisti muiden kanssa. Kun oli aika jättää koirat Kuopioon niin itku pääsi molemmilla ja welho huusi aika paljon ja oli valmis tulemaan pois, mutta se ei nyt vaan onnistu. Surin muutaman päivänä että kun ei ollut koiraa mitä käyttää mutta jäi sitten aikaa muuhun.
Ajattelin että teen opinnäytetyön kultaisestanoutajasta ja miten se soveltuu opaskoiraksi. Aihe oli tuttu ja oli nyt kokemusta molemmista aiheista niin oli helppo valita ja ruveta tekemään opinnäytetyötä aiheesta. Muutamaan viikkoon ei tullut mitään vietiä että miten welholla menee ja rupesin huolestumaan että onko jotakin tapahtunut. Sitten lähetin viestiä ja tuli vastaus että welho oli mennyt hylkyyn ja sen kasvattaja oli ostanut sen ja oli mennyt sinne viikonlopun aikana.
Itkin sinä päivänä koko ajan ku tiesin että en näe enään welhoa ja mietin että mitähän opinnäytetyöstä tulee kun muistelen meidän yhteisiä aikoja ja kuvia ja tunteen tulivat koko ajan esille. Kerroin perheenjäsenille että miten oli käynyt ja kaikki olivat murheen murtamia. Minun äitini laittoin maanantaina viestiä welhon kasvattajalle että welho oli sinne tullut että jos welhon tilanne muuttuu niin voitaisiinko keskustella että me otetaan se meille. Nyt keskiviikkona 30.4 tuli iloinen päivä, kun olin menossa kotiin niin vielä surin sitä että en näe welhoa niin just ennen ku äiti tuli hakemaan minua niin kasvattaja oli soittanut äidille että me saadaan ostaa welho.
Kun äiti kertoi minulle tämän uutisen itkin ilosta ja olin niin onnellinen että ihmeiden aika ei ole ohi ja onneksi äiti laittoi sitä viestiä. Lähdemme huomenna 2.5 hakemaan welhon kasvattajalta meille kotiin ja sitten se on meidän oma koira, että en voisi olla onnellisempi tällä hetkellä. :)

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021