Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
23.4.2014
Viimeinen päivitys
Niin se vain nyt lipui ohi. Projektikoiraohjaajuus on minun osaltani päättynyt.
Ruffe meni huhtikuun alussa viimeisiin ratkaiseviin testeihin opaskoirakoululle ja viime viikolla, pitkän, epävarman ja raskaan odotuksen jälkeen sieltä tuli vihdoin tulokset.Matkalla Kuopioon, josta poika jatkoi matkaansa Vantaalle

Ruffesta ei tule opaskoiraa ihmisarkuutensa vuoksi, joten minä lunastan sen itselleni. Mietin asiaa pitkään löytämättä syytä miksi en poikaa ottaisi. Niinpä meidän yhteinen tarinamme vielä jatkuu vaikka meistä ei enää mitään täällä kuulukaan tämän päivityksen jälkeen. :)

Projektikoiraohjaajuus on opettanut minulle kuten kaikille muillekin todella todella paljon. Olen saanut ainakin itsevarmuutta, rohkeutta ja tietoa, oppinut pitkäjänteisyyttä sekä vastuuntuntoisuutta ja tästä on erittäin hyvä jatkaa. Ennen tätä kurssia en käytännössä osannut kouluttaa koiraa ollenkaan.. Ruffe on ollut ihan mahtava minulle ensimmäiseksi koiraksi. Tosin välillä vähän turhankin helppo koira. ;) Kuitenkin sen kanssa olen saanut kokea niin paljon, että en sitä oikein pysty käsittämään. Kuukausi ilman koiraa on avartanut silmiäni ja tuonut muistoja ajasta ennen projektikoiraa. Koirasta on toki huolta ja vastuuta, mutta miten yksinäistä ja tyhjää elämä olisi ilman sitä.

Ruffe on terve ja aivan loistava koira. Meillä on toivottavasti edessämme pitkä yhteinen tulevaisuus, joka tuo mukanaan mitä haluaa tuodakaan. Hienoja hetkiä kuin myös niitä huonompiakin niin kuin tämä vuosi on niitä meille tuonut.Kiitos ja loistavan mahtavaa kevään jatkoa kaikille vanhoille sekä uusille projektikoiraohjaajille koirineen! Jaksamista teille luopumisen tuskaan, kuin myös viimeisien yhteisten päivienne viettoon. Mikäli näin käy tai niin valitsette.
Kiitos Teijalle kun valitsit minut tähän opettavaiseen ja hienoon ryhmään. Tämä kokemus ei hevillä meiltä unohdu.


- Oona & Ruffe

 
 
 
2 kommenttia
 
1Sinikka24.4.2014 21:54

Melkein tuli itku silmään kun luin tämän. Onneksi teidän yhteinen taipale jatkuu!
Olette kyllä tosi hieno parivaljakko, ja on tosi outoa ajatella, ettet vuosi sitten olisi tiennyt koiran kouluttamisesta mitään! Olet ohjannut Ruffea niin taitavasti ja hellästi. Oli mukavaa olla samassa porukassa, olit kyllä varsinainen tsemppari. :--) Opin teitä seuraamalla paljon myös omasta kouluttamisestani.

Kaikkea hyvää teidän elämään <3

2Oona26.4.2014 07:36

Minullakin melkein tuli itku kun luin kommenttisi Sinikka. Kiitos! Tekin olette Lallin kanssa olleet aina niin loistavasti yhteen toimiva pari. Onneksi sain tutustua sinuun ja hetkessä elämisen taitoosi. :) Kaikkihan me olemme tsempanneet toisia. Treenit olivatkin meille viikon kohokohta tylsään arkeemme. Minustakin oli hienoa olla samassa porukassa teidän kanssa. Olen yrittänyt omaksua sinun rennon ja positiivisen asenteesi mutta kukaan ei ole niissä niin hyvä kuin sinä! Sinä myös tulet kaikkien kanssa toimeen ja olet varmasti mahtava esimerkki nuoremmille ja myös vanhemmille ohjaajille.

Kiitos ja oikein ihanaa jatkoa sinulle ja Lallille. <3

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021