Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
24.3.2014
Hetkiä maaliskuulta


Olemme Ruffen kanssa käyttäneet aikamme lomaillessa kotona Kuusamossa. Työssäoppimiseni loppui kuun alussa ja nyt ei ole muuta ollutkaan kuin aikaa. Pari päivää sitten kävimme Kajaanissa tekemässä viimeiset kouluhommat valmiiksi. Ruffe oli ihmeen iloinen päästessään tuttuun Seppälän ympäristöön. Heti kun astuimme auton ovesta ulos, pojan häntä alkoi vispata. :D Nähtiin Kajaanissa vietettyjen päivien aikana pitkästä aikaa tuttuja ihmisiä sekä koiria treeniporukastamme ja myös koulukavereitani.

Kuusamossa olemme lenkkeilleet, riehuneet, temppuilleet, käyneet pilkillä, laskemassa mäkeä ja viettäneet aikaa muutenvain yhdessä. Sitä yhteistä aikaa meillä ei nimittäin enää ole rajattomasti. Jo parinviikon päästä suuntaamme Vantaan opaskoirakoululle testeihin, joiden aikana selviää pojan tulevaisuus. Mutta nyt elämme tässä hetkessä vielä kun voimme.Ruffen piti käydä lääräilemässä

Kaikki on mennyt suurilta osin tosi hienosti. Lenkillä Ruffe ei välitä muista ihmisistä yhtään ja koirienkin ohitukset menevät nykyään paljon paremmin. Joskus ennen ne kiinnnostivat Ruffea niin paljon, ettei sen tuijottelua saanut katkaistua kovin helposti. Kotona vieraiden käydessä menee ihan hyvin kun antaa vieraille ohjeet ja katkaisee tai ennakoi Ruffen haukkumisen esim. kontaktiin otolla. Ruoka kyllä kiinnostaa aina. :)


Hullut pilkillä ihan sulan vieressä! Kalaa kyllä tuli hyvin

Ruffe purki tarmoaan keppeihin kun ei kaloja saanut syödä
Kestohangilla oli mukava treenailla

Lenkkeily umpihangessa ei ole kovin helppoa..


Pirteää kevään jatkoa kaikille

- Oona & Ruffe
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021