Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
8.3.2014
Samun elämää
Ensimmäiset viikot Samun kanssa ovat sujuneet todella hyvin. Samu on nyt 10 viikon ikäinen labradorinnoutajauros joka menee tullikoiraksi. Samu on oikea hurmurikoira jolla on suuri ihailijajoukko Evijärvellä sekä Kajaanissa. Taipaleemme on alkanut hyvin ja Samu on osoittautunut viisaaksi nuoreksi pennuksi. Samu on viisas, rauhallinen mutta vilkas, ihmis/lapsirakas, koirasosiaalinen sekä leikkisä. Samun oppimiskyky hämmästyttää omistahansa jatkuvasti ja välillä tuntuu, että vain taivas on rajana tämän koiran kanssa, joten toivon, että meillä sujuisi jatkossakin näin hyvin.
         Treeneissä Samun on aluksi vaikea keskittyä, koska maassa/ympärillä on nin paljon mielenenkiintoisia hajuja mutta hetken päästä Samu tajuaakin, että mamma on myös täällä =D Kontaktia Samppa jaksaa pitää yllä hyvin ja halu tehdä töitä yhdessä helpottaa koulutusta. Kuitenkin Samppa osaa olla tilanteen vaatiessa itsepäinen ja heittää homman "läskiksi", mutta pienellä psyykkauksella saa taas lisää virtaa jatkaa treenit loppuun. Samun kehitystä ja oppimista onkin ollut ilo seurata ja se kannustaa jatkamaan eteenpäin. 
          Hiihtolomaa olemme viettäneet Evijärvellä Etelä-Pohjanmaalla. 4 tunnin automatka sujui Samulta rauhallisesti nukkuen. Kun pääsimme kotiin oli Samu onnellinen nähdessään "isoveljensä" MIron, joka on 2 vuotias australianterrieri. Miro ja Samu ovatkin leikkineet lähes tauotta toistensa kanssa ja emme tiedä kumpi on enemän mielissään leikkikaverista. Miro onkin ottanut Samun "suojelukseensa"  ja he ovatkin kuin paita ja peppu, aina siellä missä toinen. Ihmisten suhteen Samppa on tyypillinen labradori, häntä heiluen kaikkia vastaan ja erityisesti lapset ovat aivan ihania kaksijalkaisia olentoja. Koulutettaessa tämä on välillä ongelma kun ei saa aina mennä tervehtimään kaikkia ihmisiä. Huomenna lähdemme takaisin Kajaaniin täältä maaseudun rauhasta, ja sitten tuleekin paluu arkeen sekä treeneihin. (kuvia ei valitettavasti vielä ole, koska tietokoneeni ei suostu yhteistyöhön)

Taru & Samu        
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021