Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
5.3.2014
Inarin lomakuulumisia
 Hei taas! Aika on hujahtanut jälleen ihan älytöntä tahtia mm. työssäoppimisen lomassa, siinä välissä on meinannut unohtua koko virtuaalikylään päivittelykin.. 
Inarin kanssa on mennyt oikein hienosti. Tammikuun vietimme oikeastaan kokonaan Kajaanissa työssäoppimisen takia, mutta viimeisenä päivänä otin sen mukaani. Olin TOP:issa Vuokatti Huskylla ja itseäni kyllä jännitti että miten tuommoinen sakemannilapsi siellä pärjää kun hulinaa on oikeasti aika paljon. Hyvinhän sekin loppujen lopuksi meni! :) Inari sopeutui myös 90-päisen koiralauman keskelle ihan rauhallisesti, ilman suurempia itkemisiä tai muille koirille öykkäröintiä. Kuitenkin päivä oli selkeästi tosi jännä, kun Inari murahteli ja haukahteli unissaan mitä se siis ei ole ikinä ennen tehnyt :DKoirakaverien kanssa pellolla tämä on tavallinen näky; Inari pysähtyy ja vaanii aikansa, sitten yht 'äkkiä räjähtää liikkeelle :D Tosin eräs ilta tämä hurja peto juoksi samaisella pellolla omaa kaikuaan karkuun kun leikki muiden projektipentujen kanssa. Samalla kun opaspennut juoksivat kaikua "kohti", niin rohkea rajakoira luikki lumipenkan taakse piiloon....


Sekunti ennen hyökkäystä.

Nyt hiihtolomalla oleskelemme kotona missä Inari pääsee leikkimään kahden eri koirakaverin kanssa ja saa juosta ulkona irti, huomaa että koira nauttii kovasti! :)

Hyvät hiihtolomat ja keväänodotukset kaikille!
-Talita ja Inari
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021