Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
6.11.2015
Hankekuulumisia
Virtuaalikylä-hanke oli 8.10. mukana Ravinteet pellossa vaan ei vesistöön -hankkeen Kerääjäkasvipäivässä. Taltioimme päivän esitykset ja olimme mukana kuvaamassa pellonpientareella.

Olen vetämässä Virtuaalikylä-hankkeen tiimoilta AMK ykkösille Kotieläinmoduulissa tehtävää, jossa tuotetaan navetan 360°-ympäristöön liitettävää materiaalia. Ykköset tuottavat ympäristöön videoita, kuvia ja tekstiä ennalta valittuihin aiheisiin liittyen.

Somepedia-hankkeen tiimoilta on ollut paljon tiimipalavereita, joissa on järjestelty 5.11. järjestettyä lopetustapahtumaa. Päivällä oli Vähän Somea -tapahtuma, jossa oli erilaisia työpajoja. Mustialan porukalla järjestimme Vähän Robottteja -työpajan, jossa esittelimme Periscope-sovellusta hyödyntäen Mustialan navettaa. Käytännössä paja hoidettiin niin, että the Nörtti eli Teemu oli MPT kolmosluokkalaisten tyttöjen kanssa navetalla tekemässä lähetystä. Tytöt hoitivat navetan esittelyn ja kysymyksiin vastaamisen, kun Teemu huolehti teknisestä puolesta. Me Tavastian päässä huolehdimme siitä, että yleisön kysymykset tulivat perille ja että yleisö näki lähetyksen.

Lähetyksiä tehtiin kaksi, yhteensä noin 1,5h tunnin verran. Ensimmäinen lähetys toimi täysin moitteettomasti, mutta jostain syystä toinen lähetys alkoi pätkimään Tavastian päässä ja emme päässeet enää älyvekottimilla lähetykseen takaisin. Lähetystä, joskin hieman pätkivää, pystyttiin onneksi silti seuraamaan screeniltä pöytätietokoneen avulla. Itse aiheen lisäksi myös Periscope herätti kiinnostusta. Päivän lähetykset tulevat tallenteena Virtuaalikylän Youtube-kanavalle.

Työpajojen jälkeen oli iltatapahtuma eli Vähän Gaalaa. Ensin jaettiin diplomeja ja pidettiin pari puhetta, jonka jälkeen Neljäs Seinä esiintyi lyhyesti. Päivä päättyi kolmen ruokalajin illalliseen, jonka Tavastian opiskelijat valmistivat meille.

Konttorilla päivät ovat kuluneet normaaleissa hanketöissä sekä useiden hankkeiden valmisteluissa, joissa olen ollut parhaani mukaan Riitan apuna.

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021