Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
28.9.2015
Tammelan koulukeskuksen henkilöstön TYKY-iltapäivä 17.9.2015
Järjestimme Tammelan koulukeskuksen henkilöstölle tyky-iltapäivän. Kaiken kaikkiaan päivään ilmoittautui 45 koulukeskuksen henkilökunnan edustajaa. Päivä alkoi kahvituksella Piipussa ja jatkuin Mustialan esittelyllä VO:n auditoriossa. Kehittelimme päivään neljä työpajaa, joista yhteen kukin osallistuja sai ilmoittautua etukäteen. Rajoitetun ajan vuoksi sai osallistua vain yhteen pajaan, sillä pajoille oli aikaa vain tunti.

Työpajojen aiheet olivat uusi navetta, mehiläiset ja mehiläistarhaus, some- ja verkkovälineet sekä Mustiala oppimisympäristönä. Ylivoimaisesti eniten ilmoittautujia oli navettaan, jonne osallistui yli 20 henkilöä. Muihin pajoihin osallistui noin 10 henkilöä. Navetassa osallistujat pääsivät kokeilemaan käsin lypsämistä sekä vasikka-agilityä MPT:n kolmannen vuoden opiskelijoiden ohjauksessa. 

Mehiläiset ja mehiläistarhaus -työpajassa tutustuttiin Mustialan mehiläispesiin ja linkoomoon Sakarin opastuksella. Mustiala oppimisympäristönä vaihtoehdossa tutustuttiin Mustialan alueeseen ja historiaan Mennan opastuksella. Itse olin mukana toteuttamassa Some- ja verkkovälineet -työpajaa. Super-Nörtti, yhteisöpalveluiden erityisasiantuntija ja guru, Teemu, piti huolen siitä, että opettajat saivat tiiviin mutta kattavan tietopaketin yhteisöpalveluiden tarjoamista mahdollisuuksista opetuksen tukena. 

Päivä oli mielestämme varsin onnistunut ja tämänkaltaista yhteistyötä olisi mukava tehdä jatkossakin. Toivottavasti päivä poiki myös muita yhteistyökuvioita. Opettajiltakin saatu palaute oli positiivista.

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021