Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
28.11.2014
Kiitos ja näkemiin
Ei pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, sillä tästä tuli sittenkin viimeinen työviikkoni Vanhalla Konttorilla. Viime viikolla taisi unohtua blogin tekeminen, mutta ei viime viikon kolmen työpäivän aikana kauheasti mitään kummallista tapahtunutkaan.

Marraskuun viimeinen viikko alkoi tiistain Lähiruokapäivän järjestelyllä. Tein Huttulasta posterin tilaisuuteen ja tulostelin lappuja. Lisäksi järjestelimme juhlasalia ja testasimme äänentoistoa. Tiistaina aamulla järjestelimme vielä maistatusruuat ja teimme loppusilaukset. Tapahtumassa oli tosi paljon porukkaa, juhlasali oli ääriään myöten täynnä ihmisiä. Päivässä puhujat oli hyvin valittu ja kaikkien avaukset herättivät kysymyksiä ja keskustelua. Avauksista löytyy videot Virtuaalikylän Youtube-kanavalta ja lisäksi twiittejä sekä kuvia löytyy Virtuaalikylän Twitteristä, Instagramista ja Facebookista. Videoita askarrellessa onkin kulunut loppuviikko melkein kokonaan.

Alunperin Vanhalla Konttorilla oli tarkoitus viettää 5 kuukautta, mutta työaika venähtikin sitten 7 kuukauden pituiseksi. Työpäivät ovat olleet jokainen tosi kivoja ja keskenään erilaisia. Toki mikään työ ei olisi näin kivaa ilman huippuja työkavereita! Olen tosi onnellinen siitä, että pääsin juuri tänne Mustialaan harjoitteluun! Olen oppinut tosi paljon uutta tänä aikana ja tuntuu siltä, että tämän tyyppinen työ voisi olla myös tulevaisuudessa minulle sopivaa. Kiitän myös kaikkia niitä, jotka ovat käyneet lukemassa näitä selostuksia täältä blogista. 

Minä kiitän ja kuittaan :)

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021