Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
23.10.2014
Hrr
Tämä työviikko on jälleen hieman lyhyempi, koska vietän pitkän viikonlopun Etelä-Pohjanmaalla pitkästä aikaa, kelpaa! Tällä viikolla on pähkäilty vielä hieman metodioppaan parissa, mutta tänään opas on lähtenyt painoon, joten nyt kaikki pähkäilyt on tehty. Loppugaalan esitykset ovat myös tuottaneet päänvaivaa..

Koko tiistai kului Hämeenlinnassa Maa- ja elintarviketalouden hanketyöpajassa, jossa ideoitiin tulevaa teemaohjelmaa. Ensin keskusteltiin yhdessä aiemmista hankkeista ja tulevaisuuden näkymistä. Sitten ideoitiin tulevia hankkeita pienemmissä ryhmissä. Olin mukana maitoryhmässä, vaikka tietoa maidontuotannosta ei olekaan. 

Keskiviikkona oli jälleen aika tahmea työpäivä ja ilma ulkona todella jäätävä, vaikka pakkasta oli muka vain pari astetta. Hieman on kyllä tällä viikolla jännittänyt ajaa kesärenkailla.. Kävimme iltapäivällä navetalla kuvaamassa opetustarkoitukseen, kun Simo lypsää ryhmän asemalla. Tänään olen muokannut erään marjatilan omavalvontasuunnitelmaa, joka tullaan laittamaan hankkeen sivuille esimerkinomaisesti esille. Näin tänään myös alustavan version pari viikkoa sitten kuvatusta koulutusmarkkinointivideosta.. :D Ensi viikolla tulenkin sitten vasta tiistaina töihin, koska maanantaikin on vapaa. :)

t. Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021