Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
10.10.2014
Vettä ja lokaa
Viikko alkoi kevyesti, koska maanantaina tein vain puolet päivästä ja senkin vietin Jokioisten Tietotalolla Huomisen hämäläinen ruoka ja juoma -hankkeen loppuseminaarissa. Seminaari oli osa hankkeen matkaa Ahvenanmaalle.

Tällä viikolla on monena päivänä järjestelty ensi viikon teknologiapäivää mm. varmistamalla vielä viimeinenkin alustaja ja markkinoimalla päivää. Tiistaina leikin meille uudella videokameralla ja opettelin käyttämään sitä. Katsoimme keskiviikkona Mennan kanssa mitä alamme tekemään Somepedia-hankkeessa, jossa siis työskentelen myös seuraavat pari kuukautta. 

Navetan sisätilat ovat taas edistyneet paljon, lähes kaikki parret on jo valettu ja sosiaalitilatkin saavat katon lähipäivinä. Ensi viikolla onkin luvassa navetan harjakaiset, johon sain myös kutsun. Verhoseiniäkin on jo asennettu. Kuvia navetalta löytyy osoitteesta http://s1254.photobucket.com/user/mustialannavetta/library/?sort=3&page=1.

Tänään olen muokannut yhtä metodioppaan piirrustusta toiseen käyttöön sopivammaksi. Lisäksi olen kuunnellut verkossa muutaman KoneAgrin Viisastu vartissa -seminaarin. Viimeiset teknologiapäivän markkinoinnitkin tein vielä tänään. Viikonlopun viettoon saan lähteä ankean harmaassa syyssäässä.

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021