Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
3.10.2014
Jatkoajalla
Tällä viikolla selvisi, että jatkan vielä marraskuun loppuun hommissa, huippua! Tämä tarkoittaa myös sitä, että enää tuskin voin lykätä opparin työstöä hamaan tulevaisuuteen "sitten kun työt loppuu" -ajatuksella.

Metodiopasta on työstetty vielä tällä viikolla raivokkaasti ja tänään perjantaina opas lähtikin taittoon, huh. Viimeisinä silauksina on viilattu vielä pajojen sisältöä vähän yhdenmukaisemmaksi ja jouduinpa kuviinkin vielä muutaman korjauksen tekemään. Metodioppaan tiimoilta on ollut myös Lync-palavereja tällä viikolla muutamia. Muutaman hysteerisen naurukohtauksenkin opas on aiheuttanut, joten ehkä on jo aikakin päästä siitä "eroon".. Navetallakin on edistytty jo aika paljon, lopussa muutama kuva tältä viikolta. Myös loppugaalan esityksiä on hieman työstetty tälläkin viikolla.

Keskiviikkona oli jännittävä aamupäivä, kun pääsin mukaan koulutusohjelman markkinointivideoon hevostalouden agrologiopiskelijana. Aamu aloitettiin jäätymällä Huttulan edustalla, kun haastatteluosiot tehtiin ensin pois alta. Kauhunsekaisin tuntein odotan, mitä haastattelussa on tullut sössötettyä.. Mukana oli itseni lisäksi kaksi opiskelijaa, jotka edustivat maatilapuolta. Haastatteluosion jälkeen siirryimme tekemään kuvituskuvia. Ensimmäisenä suuntasimme kirjastoon, jossa leikimme opiskelevamme. Seuraavat sisäkuvat otettiin UO:n kasvilaboratoriossa, jossa selvitimme viljan hehtolitrapainoa ja minä kätevänä flikkana levitin kaikki jyvät pitkin lattiaa.. Lopuksi sisällä kuvattiin vielä materiaalia luennolta. Kävimme myös kuvaamassa pätkät navetalla, konehallilla ja tallilla. Aamupäivä vierähti kyllä todella nopeasti kuvausten parissa ja hauskaakin oli.

-Verna


Lietelantalan elementtejä

Parret on jo valettu

Ruokintapöydän esteet

Navetta iltavalaistuksessa
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021