Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
26.9.2014
Viimeistä viedään..
..nimittäin syyskuun viimeistä viikkoa. Viikko alkoi lennokkaissa tunnelmissa, kun jouduinkin lähtemään heti ensimmäisenä aamulla Riitan kanssa kokoukseen Hämeenlinnaan, jonka olin kokonaan unohtanut.. Kokouksesta selvittyä aloinkin tekemään hankesivujen päivityksiä viime viikolla olleesta tulevaisuustyöpajasta, joka oli tämän hankkeen viimeinen. Työpaja oli mielestäni hyvin onnistunut ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Palaute työpajasta oli positiivista myös muilta osallistuneilta. 

Sen verran sääpäivittelyä, että alkuviikosta mentiin nollaa hipoen, vettä tuli jonain päivänä vaakatasossa ja aamulla joutui jopa skrapaamaan auton ikkunoita. Tänään on ollut jo suorastaan lämmin, kun lämpötila on noussut noin kymmeneen asteeseen. Kai se täytyy myöntää, että syksy on saapunut oikeasti.

Tällä viikolla on myös työstänyt melko paljon loppugaalan esityksiä. Tiistaina suurin homma oli asiantuntijaluentopäivän järjestely, kun soittelin ihmisille, haluavatko he tulla puhumaan tapahtumaamme. Yllättävän kivuttomasti soittelu tällä kertaa sujuikin, kun taas viime tapahtumaan jouduimme metsästämään alustajaa oikein kunnolla. Kävin tekemässä myös kasvustokuvauksen jäätävissä olosuhteissa. 

Osallistuin keskiviikkona iltapäivällä lähiruokatreffeille Forssassa. Tapahtumassa esiteltiin mm. villiyrttejä ja niiden mahdollisuuksista ruuanlaitossa. Lisäksi päivässä oli puhetta yleensäkin lähiruoasta ja sen merkityksestä. 

Metodioppaan deadline lähestyy ja sitä ollaankin tänään hiottu oikein urakalla. Kävin aamulla myös yhdessä loppuseminaarissa. Tämä olisi muuten alkuperäisen suunnitelman mukaan viimeinen kokonainen työviikkoni, mutta työsopimukseni jatkunee lokakuun loppuun, kivaa. 

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021