Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
5.9.2014
Vihdoinkin lämmintä syksyä
Tämä viikko alkoi jo paljon lämpimämmissä tunnelmissa. Vesisateetkin väistyivät ainakin hetkeksi jonnekin. Viikon alkajaisiksi suuntasimme Piipussa vietettäviin läksiäisiin, jossa sain toimittaa kuvaajan virkaa. Päivitin hieman myös navetta-albumia, sen päivittely kun on jäänyt viime aikoina hieman heikolle hapelle, koska muutakin hommaa on piisannut kiitettävästi. Meillä oli myös Lync-palaveri Annen kanssa metodioppaaseen liittyen.

Kävin kuvaamassa maanantai-iltana herneen puintia, koska satuin olemaan Mustialan tallilla samoihin aikoihin kun hernettä puitiin.Tiistaina tein sitten muitakin kasvustokuvauksia, kun sääkin vihdoin suosi. Monella lohkolla odotettiinkin jo puintivuoroa ja mittatikun kanssa heiluin ainoastaan sinimailaslohkolla ja apilapitoisella säilörehunurmilohkolla. Koitimme myös säätää loppugaalan videoita.

Keskiviikkoaamuna suuntasin ensimmäisenä navetan muiden rakennusten työmaapalaveriin, jossa selvisi muun muassa että navetan kattoelementtejä aletaan asentamaan lähipäivinä. Päivän muina hommina hienosäädin vielä kertaalleen metodioppaan kuvia. 

Tulevaisuustyöpajan ohjelman kimpussa kului torstaina muutama tovi. Kävin kuvaamassa NanoFerti-koelohkolla puintia ja osa päivästä kului myös kytätessä, joko härkäpavun puinti tai navetan kattoelementtien asennus alkaisi.. Mutta ei ole kumpikaan vielä tätä kirjoittaessakaan alkanut. Parinkymmenen asteen lämpötilan vallitessa kyttäyskeikkojen tekeminen ei kyllä varsinaisesti ole haitannutkaan. Tänään olen tehnyt lopullisen tulevaisuutyöpajan ohjelman ja säätänyt loppugaalaa varten tehtävän PowerPoint-esityksen kuvia valmiiseen diaesityspohjaan. Lämpimään viikonloppuun rullailen pää täynnä räkää toivoen että maanantaihin mennessä flunssa helpottaisi..

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021