Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
22.8.2014
Sateita vielä sateiden peräänkin
Maanantain kaatosateessa Mustiala täyttyi uusista agrologiopiskelijoista. Kuvasin opiskelijat tikkataulua varten kirjastossa ja aikamoinen urakka vajaan 80 oppilaan kuvaamisessa olikin. Kuvauksesta siirryin menetelmäopaspalaveriin, jossa koitimme jälleen kerran hienosäätää opasta.

Tiistaina työpäiväni alkoikin tikkataulun tekemisellä ja muutama tovi sen parissa vierähtikin. Tiistaina navetan harjakorkeus tuli jo näkyviin, kun liimapuupalkkeja alettiin nostamaan kohti taivasta. Ehdin jopa sateiden välissä kuvaamaan navetan tapahtumia ilman kastumista. Järjestelin muutenkin navettakuvia ja lisäsin uusia kuvia Photobucketiin. Keskiviikkoaamuna kuvasin tulevaisuustyöpajoissa tuotettuja materiaaleja menetelmäopasta varten. Sain myös kasvustokuvaukset hoidettua (kastumatta!) ja lisäsin kuvat Virtuaalikylään. 

Torstaina oli varsin erilainen työpäivä, koska vietin koko päivän uusien ykkösten kanssa. Aamupäivällä pidin huolta talon ulkopuolelta tulevista luennoitsijoista. Päivän teemana oli Agrologin työtehtävien vaatimukset. Aamupäivän puheenvuorot käyttivät ProAgrian neuvoja, viljelijä ja Agrimarketin edustaja. Iltapäivällä siirryimme toiminnallisempaan osuuteen, jossa opiskelijat tekivät tiimeittäin videoita teemoilla "Mitä tietoa teidän tulisi kerätä tällä moduulilla kasvintuotannosta?" ja "Pohtikaa omaa toimenkuvaanne, kun valmistutte?". Purussa näimmekin tiimien toinen toistaan hauskempia videoita ja naurua riitti. Iltapäivä oli mielestäni onnistunut muutamista teknisistä ongelmista huolimatta.

Tänään saavuin töihin jo kahdeksaksi normaalista poiketen, koska jotenkin tuntuu, että tälle päivälle riittää taas tekemistä.. Nämä viikot kuluvat kyllä ihmeellisellä tavalla toinen toistaan nopeammin.

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021