Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
8.8.2014
Mustiala herää hiljalleen
Maanantaina töihin tullessa olin vakaasti päättänyt jättää taakseni viime viikon löysyyden ja saada uutta tehoa töihin. No paremmalla teholla tämä viikko on kyllä käyty, mutta tuntuu ettei vieläkään ole helteen vuoksi ihan täysillä saanut töitä tehtyä..  Mustialakin on elokuun alun kunniaksi vilkastunut tällä viikolla, kun ihmiset ovat palailleet lomilta ja kesän hiljaisimmat viikot ovat kohta muisto vain.

Maanantai kului ulkona, kun kävin ensin ottamassa viimeisen Artturi-korjuuaikanäytteen ja sen jälkeen kiersin kuvaamassa kasvustot. Kävin myös laakasiilolla keräämässä sinimailasrehusta rehunäytteen. Tilanväki aloitti rehunteon siis maanantaina. Tiistai kului menetelmäoppaan kuvia piirrellessä ja keskiviikkona sain vihdoinkin kaikki kuvat valmiiksi, jei! 

Muita tämän viikon hommia on ollut menetelmäoppaan sisällön muokkaaminen ja kasvustokylttien sisällön tekeminen sinimailaselle, apilalle ja herneelle. Kävin Vanhan Opiston vintillä etsimässä josko vanhoista kasvitauluista olisi löytynyt jokin näistä kasveista, mutta tällä kertaa ei ollut tuuria asian suhteen. Ajatus on juossut loppuviikosta jo lähes normaalia vauhtia, kun ulkolämpötila on laskenut edes +25 asteeseen.. Navetalla on alettu nostamaan jo seiniä, jännittävää.

Tajusin muuten, että olen ollut jo kolme kuukautta näissä hommissa. Mihin tämä aika juoksee?Kuvasta puuttuu yksi piirros.. Aikamoinen urakka näissä olikin!


Torstai-iltapäivänä navetalla näytti tältäHistorian havinaa VO:n vintilläVäkisinkin heppatyttö vähän hairahtuu aiheesta, kun tulee näin hienoja kuvia vastaan!

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021