Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
26.6.2014
Kesäkuun viimeisiä
Kylmän juhannuksen jälkeen sää on jatkunut koko tämänkin viikon edelleen kylmänä ja ankeana. Maanantaina perehdyin erilaisiin valokuva-albumeihin, joiden avulla saisin liitettyä kuvia uuden navetan kotisivuille helposti. Yrityksen ja erehdyksen kautta päädyin Photobucketiin. Jaoinkin jo kuvia uuden navetan rakennustyömaalta ja ne oli katsottu jo monta kertaa. Piirtelin myös kuvia menetelmäoppaan välilehdille, mutta toistaiseksi suurta inspiraatiota piirrosten suhteen ei vielä syntynyt. Kävin kuvaamassa kasvustot ja niilläkin oli jälleen tapahtunut huimaa kasvua, esimerkiksi härkäpapu oli kasvanut noin 20 cm. Navetalla oli myös tapahtunut kaikenlaista.

s1254.photobucket.com/user/mustialannavetta/library/

Tiistaina ensimmäisenä tehtävänä lisäsin kasvustokuvat virtuaalikylään. Tein myös opintomatkan järjestelyitä. Haeskelin ja etsiskelin kuvia, joita tullaan käyttämään hankkeen loppugaalassa, mutta sekin oli hieman hankalaa, kun kuvat tuntuivat olevan hajallaan siellä täällä ja sitten pitäisi vielä tehdä karsintaa rankalla kädellä, jossa olen huono.. 

Keskiviikkona otinkin sitten puhelimen kouraan ja aloin soittelemaan ja järjestelmään opintomatkan majoitusta. Sovin tapaamisen myös erään isännän kanssa, josta on tarkoitus tehdä loppugaalaan haastattelu. Aamutuimaan oli myös navetan työmaapalaveri, johon osallistuin opinnäytetyön tekijän roolissa. Vieläkin olen ollut vähän H. Moilasena kokouksissa, mutta onneksi koko ajan hieman enemmän alkaa olla perillä siitä, mitä rakennustyömaalla tapahtuu. Tässä asiassa on toki vielä paljon, paljon parannettavaa. Keskiviikkona navettatyömaalla asennettiin lietekuiluja. Tein myös alustavaa aikataulusuunnitelmaa Etelä-Pohjanmaan opintomatkaa varten.

Otin perjantaille yhden lomapäivän, joten tänään on viikon viimeinen työpäivä. Tänään olen pääasiassa yrittänyt saada sisältöä uuden navetan kotisivuille. Lisäksi täytyy käydä vielä ainakin navettatyömaalla kuvaamassa ja varmaan taas piirrellä kuvia. 

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021