Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
19.6.2014
Juokseva juhannusviikko
Huikea viikonloppu Etelä-Pohjanmaalla kostautui maanantaina kaameana väsymyksenä ja jumituksena, joten päivä ei oikein meinannut käynnistyä millään. Aamulla oli vielä viimeinen Artturi-näytteenotto ensimmäisestä sadosta. Näyte jouduttiin ottamaan eri lohkolta kuin aiemmat näytteet, koska urakoitsijaa ei ehditty pyytää säästämään pientä osaa kasvustosta näytteenottoa varten. Tällä viikolla näyte otettiin kuivaheinäksi säästetystä lohkon osasta. Lounaan jälkeen maailma alkoi näyttää hieman valoisammalta ja täysi tehottomuus vaihtui edes puoleen tehoon. Päivän muina töinä vein viime viikon koulutuspäivän materiaalit Kasvua Hämeessa -kotisivuille ja askartelin jälleen menetelmäoppaan kanssa. Koitimme myös saada jotain tolkkua elokuussa järjestettävän opintomatkan majoitusasioihin, mutta se ei oikein ratkennut.

Tiistaina soittelin Etelä-Pohjanmaalaisille tiloille ottavatko he ryhmiä vastaan. Kaikki paikat olivat myöntyväisiä, mutta yhdessä paikassa vielä mietitään asiaa, koska tilan kasvustot eivät olleet viljelijän mielestä tällä hetkellä riittävän hyvässä kunnossa esittelyä varten. Tiistaina oli myös opinnäytetyöpalaveri Riitan ja Katariinan kanssa ja minusta tulee kuin tuleekin opinnäytetyön tekijä, jaiks! Opinnäytetyöni aiheena on Mustialan uuden navettan rakennus.

Pääsinkin heti keskiviikkona kuuntelemaan maanrakennuskokousta navettaan liittyen opinnäytetyön tekijän roolissa. Asiat navetan suhteen alkoivat edes hieman valkenemaan, koska tähän mennessä ei ole ollut mitään hajua, mitä rakennustyömaalla on meneillään, vaikka olenkin navettaa päivittäin käynyt kuvaamassa. Kokouksesta hyppäsinkin sitten työstämään menetelmäopasta Riitan ja Annen kanssa. Iltapäivällä täytin vielä Tilatesti-tulokset Virtuaalikylään ja tein päätetyt muutokset menetelmäoppaaseen.

Viikko on jälleen kerran mennyt todella nopeasti. Tänään täytyisi katsoa ainakin seuraavan kuukauden työt, koska Riitta jää lomalle tänään. Lisäksi tänään täytynee vielä tehdä jotakin opintomatkaan liittyviä järjestelyjä. Lähden taas suoraan töistä Lapualle juhannuksen viettoon, jee!

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021