Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
30.5.2014
Hyytävä keli ja hiljainen Mustiala
Tämä työviikko alkoi hyytävissä tunnelmissa, kun lämpötilä laski maanantaina +6 asteeseen - melkoinen heitto viikonlopun +30 asteeseen.. Mustiala tuntui maanantaina todella hiljaiselta viime viikon hulinoiden jälkeen ja taisin olla Vanhalla Konttorilla koko päivän yksin, mikä tuntui jotenkin todella oudolta. Maanantaina tapasin tilanhoitajan ja hän näytti minulle kartasta, mistä tämän vuoden kuvattavat kasvilohkot löytyvät. Kirjoittelin maanantaina myös Kasvua Hämeessä blogiin tekstiä edellisen viikon Mobiilikesäkoulusta. Loppupäivä taisikin kulua hankkeen järjestämistä tulevaisuustyöpajoista tehtävän menetelmäoppaan muotoilussa. Tiistaina koko työpäivä kului menetelmäoppaan kimpussa.

Keskiviikkona oli viikon ensimmäinen perjantai, koska helatorstai lähestyi uhkaavasti. Aamupäivä kului jälleen menetelmäopasta työstäen, mutta iltapäivällä siirryin vähemmän aivotyötä vaativaan toimintaan, kun kävin askartelemassa puukäsityöluokassa mittatikun itselleni kasvustojen kuvausta varten. Onneksi ulkona ei satanut, vaikka uhkaavalta näyttikin, kun lähdin pyöräilemään ja kuvaamaan lohkoja.

Nyt perjantaina sää näyttää taas ankean sateiselta ja olen tyytyväinen, että kävin kuvaamassa lohkoja keskiviikkona. Tänään ohjelmassa on jälleen ainakin menetelmäoppaan työstöä. Täytyy toivoa, etten tule kipeäksi, koska tällä hetkellä olotila on jokseenkin jäätävä..

-Verna
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021