Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
15.5.2014
Kuvailua ja pyöräilyä
Toinen työviikko alkoi melkoisella hulinalla. Työpäivä oli niin vilkas, että sain tehtyä työlistaltani vain pari asiaa. Listan tehtäviin kuului koulutuspäivän markkinointia ja vanhojen pellavakuvien etsiskelyä. Pellavakuvien etsimiselle haasteensa asetti se fakta, että ei ollut edes mitään tuntumaa, miltä eri työvaiheiden, kuten häkilöinnin, rohkimisen ja loukutuksen, kuuluu näyttää. Pienen googlettelun jälkeen jokaisesta työvaiheesta sai kuitenkin hieman selkoa ja oikeat työvaiheet saatiin yhdistettyä oikeisiin kuviin.

Maanantain ja koko viikon jännittävin tapahtuma on ollut taatusti uuden navetan rakennustöiden alkaminen. Maansiirtotöiden alettua olenkin käynyt kuvaamassa joka päivä töiden edistymistä.

Keskiviikkoaamuna autoni päätti olla käynnistymättä ja jouduinkin harrastamaan työmatkapyöräilyä. Vaikka työmatkapyöräily oli muutenkin ollut mielessä, niin hieman otti kupoliin lähteä polkemaan Forssasta Mustialaan auton järjestämän yllätyksen myötä. Ajatukset kuitenkin tuulettuivat mukavasti pyöräilymatkalla. Onneksi oli kauniin keväinen sää ja aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Keskiviikkona käväisin myös auttelemassa Farmilla päiväkotilapsien kanssa.

Edellisellä viikolla ollesta Onnistunut viestintä -työpajasta lähti lentoon ajatus "Aamupalasi alkuperä" -ryhmän perustamisesta Facebookiin. Keskiviikkoaamuna ryhmä näkikin päivänvalon ja sai jo useita uusia jäseniä. Ryhmä on tarkoitettu kaikille ruokansa alkuperästä kiinnostuneille. Torstaina ryhmässä nähtiin jo ensimmäinen aamupalakuva, jonka kuvatekstissä kerrottiin mistä ainesosat ovat peräisin. Täytyisi itsekin toteuttaa vastaava kuva jonain aamuna, kun joskus pääsisi sängystä ylös ajoissa..

Perjantaina onkin luvassa reissu Hämeenlinnaan työpajan merkeissä.

-Verna

Maanantaina näytti tältä

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021