Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
9.5.2014
Mustialaa toiselta kantilta

Koittihan se päivä vihdoinkin, kun sain aloittaa työnteon ja jättää löysähkön opiskelijaelämän ainakin toistaiseksi taakseni. Ensimmäinen viikkoni Mustialassa Huomisen Osaajat  -hankkeen parissa on kulunut pitkälti hommien opettelussa ja talon tapoihin tutustumisessa. Aloitin työt jo edellisen viikon perjantaina, mutta silti sunnuntaina ei meinannut uni tulla silmään jännityksen takia. Jännitystä ei yhtään poistanut maanantaina aamulla maan peittänyt lumi – ihana toukokuinen Suomi.

Maanantai oli aikamoista vilskettä Vanhalla Konttorilla, kun järjestelimme tiistaina Hämeenlinnassa järjestettävän Onnistunut viestintä  -työpajan rekvisiittaa. Tiistaina aamulla täytyikin sitten olla jo seitsemältä Mustialassa valmiina ensimmäiseen tapahtumapäivääni. Täytyy myöntää, että eka viikko on kulunut suhteellisen väsyneissä tunnelmissa, koska unirytmin kääntäminen on osoittautunut melko haasteelliseksi.. Työpajaa alustaneiden Reetta Kettusen sekä Katleena Kortesuon pitämät esitykset olivat varsin inspiroivia; esitykset saivat minut jopa innostumaan Twitterin käytöstä.
 

Keskiviikko alkoikin sitten laitteiden purkamisella ja palauttamisella paikoilleen, jonka jälkeen sain pureutua päivittämään tapahtumia hankkeen kotisivuille. Torstaina oli kylmä ja sateinen päivä, joten työpäivä sisällä tietokoneen ääressä tulevan ohjelman taittoa tehden oli päivälle varsin sopiva aktiviteetti.  Perjantain sää näyttää tätä kirjoittaessa torstain tapaan harmaalta ja ikävältä. Tämän päivän ohjelmaan kuuluu ainakin Mustialan hevospatsaiden kuvaamista. Ensimmäinen viikko työntekijän roolissa Mustialassa on ollut opettavainen ja kiva – en malta odottaa mitä kesä tuo tullessaan.

-Verna


 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021