Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Heppatalli
Heppatalli
 

Hevostalli:

Rakennettu vuonna 1976, tilavuus 100 m3. Peruskorjattu vuonna 2012.

Kahdeksan tallipaikkaa, hevosten pesupaikka, tarvittavat varustetilat ja sosiaalitilat. 

Hevosten esittelyt:

Karmel "karkki"
Suomenhevonen tamma 
synt.19.06.2007
om.Järviseudun koulutuskuntayhtymä
Karkki on kiltti ja rauhallinen hevonen, mukava hoitaa ja ratsastaa, toimii niin maastossa kuin kentällä, osaa perusjutut ja löytyy myös hieman estehyppy taitoa. Karkki toimii myös kärryjen edessä kivasti ja on varmapeli myös maastoillessa. Reipas ja menevä hevonen 
 
Likan Lento "likka"
Suomenhevonen tamma
synt.10.06.2006
om.Järviseudun koulutuskuntayhtymä
Likka on kiva ja kiltti, perusjutut osaava ja myös kärryjä mielellään vetävä neiti.Likalla on mukavan pehmeät askellajit ja tämä on rauhallinen ratsastaa sekä ajaa. Likka on kiltti hoitaa ja käsitellä. Kaikki sujuu niin maastossa kuin kentällä 
 
Sustoy "Sulo"
Amerikkalainen lämminverinen ruuna
synt.17.04.2010
om.Nina Sadeharju
Sulo on suuresta koostaan ja nuoresta iästään huolimatta erittäin kiltti ja nöyrä hevonen, ajolle opetettu ja tällä voi ajaa lähes kuka vaan.Sulo opiskelee tällä hetkellä ratsastuksen saloja ja  on edistynyt huimaa vauhtia.Välillä Sulo on hieman lapsellinen kujeilija mutta tosi mukava hoitaa ja rehellinen nuorukainen, aina valmis töihin.
 
Tamino Hornline "Tami"
Lämminverinen ravuri
synt.10.05.2002
om.Reetta-Kaisa Vähäsarja
Tami on kiltti ja rautahermoinen entinen ravuri joka on muutaman vuoden ollut ratsukäytössä,takanaan hienosti tehty raviura.Tamilla voi mennä kentällä ja maastossa, osaa olla vauhdikas jos sitä haluaa, tämä osaa hypätä myös hienolla tekniikalla ja Tamin kanssa on myös käyty yhdet estekisat.Todella kiltti hoitaa ja ratsastaa,ei pienistä hötkyile, perusjutut osaava.
 
Reen Romeo "Roomeo"
Suomenhevonen Ori
synt.26.05.2012
om.Tanja Hautala
Roomeo on kiltti ja veikeä nuorukainen, tallin vauva. Tuleva ratsu, opettelee vasta työntekoa. Ikäisekseen tosi mukava hoitaa ja nöyrä.
 
Allon II "Allu"
Puoliverinen Ruuna
synt.1996
om.Tanja Hautala
Allu on tallin vanha herra,suurikokoinen mutta kiltti hoitaa, Allua ei juurikaan enää käytetä ratsastuksessa muutakun satunnaisesti, tarvitsee kokeneemman ihmisen selkään.Allu toimii Roomeon komentajana tarhassa ja pitää nuorukaiselle jöötä :)
 
Zara
P.R.E  tamma
yksityinen hevonen JAMIn tallissa vuokralaisena
Zara on kaunis espanjan tamma, kiltti ja mukava (ei koulun käytössä)
 

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2020