Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
22.7.2014
Kesän viettoa Citan kanssa
Niin se aika vain menee nopeasti eteenpäin, eilen Citta täytti jo 4 kuukautta. Olemme saaneet nauttia lomasta ja kohta on paluu Kajaaniin ja takaisin arkeen. Lomalla on ollut aikaa treenata, reissata ja käydä erilaisissa paikoissa. Kävimme myös tapaamassa Citan siskoa ja vanhempia kasvattajan luona, oli kyllä väsynyt tyttö sen illan jälkeen! 


Matkustelemaankin päästiin Pohjanmaan suunnille, sai Citta oikiein tehotreenit autossa matkustamiseen ja hyvinhän ne matkat nyt menee, nukkuessa tietenkin. Sain olla tytöstä jälleen ylpeä kun kävimme Pietarsaaressa Nanoqissa, joka on arktinen museo. Citta meni siellä tosi hienosti eikä välittänyt muista ihmisitä, tosin taisi siellä pari kiinnostavaa olla mutta kyllä se ruoka vei voiton :) 


Toisen kerran ihan hämmästyin miten Citta vain napitti minua vaikka ympärillä oli tosi paljon ihmisiä, olimme nimittäin Kokkolan keskustassa mitä parhaimpana toripäivänä. Yleensä Citta on menossa jokaisen vastaantulijan luokse, mutta taisi olla liikaa valinnanvaraa siellä, tuskin vilkaisikaan utelijaita katsojia. 


Viimeviikolla kävimme myös Kajaanissa pyörähtämässä yhteisissä treeneissä ja Citan toisella rokotuksella. Tosi hyviä vinkkejä saimme jatkoon, eiköhän näillä eväillä nyt selvitä vielä muutamat viikot ennenkuin taas ohjatut treenit jatkuu. 


Oikein mukavaa loppukesää kaikille ja muistetaan ottaa ilo irti luonnosta!
- Citta & Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021