Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
3.6.2014
Poliisikoiran alku Kuti
 7. Toukokuuta minun seurakseni saapui pieni saksanpaimenkoiran uros pentu, joka sai lopulta nimekseen Kuti. Aluksi hieman jännitti, miten pennun kanssa elo alkaa sujumaan, mutta hyvin meillä on mennyt! Kuti on ollut ensinäkemästä asti hyvin rohkea ja oma-aloitteinen, eikä vauhtia ole puuttunut. Hän kyllä osaa olla erimieltä asioista ja yrittää viimeiseen asti saada tahtonsa läpi. Pikkuhiljaa kuitenkin aletaan asettua talon tavoille J

Kuti on nyt 11 viikkoinen ja olemmekin kerenneet treenata paljon asioita. Olemme käyneet raveissa harjoittelemassa rauhoittumista ihmisten ja hevosten keskellä, kaupunkikävelyillä hihnakäyttäytymistä ja ihmisten kohtaamista ja tottiksessa perus liikkeitä. Viimeisimpänä olemme käyneet linnanraunioilla tutustumassa korkeampiin paikkoihin. Rauhoittuminen sujuu jo ihan hyvin, eikä Kutia jaksa toiset ihmiset kiinnostaa. Toisten koirien kanssa taas olisi kiva leikkiä vaikka koko ajan! Treeneissä kuitenkin keskitytään hyvin eikä höntyillä minne sattuu, ruokahalu kun on niin hyvä.  Koirakeskuksella ollessaan Kuti on aiheuttanut pientä murhetta mutta myös huvittuneisuutta, se kun on osannut olla melko dramaattinen jäädessään yksin häkkiin. Kerran se jopa karkasin kaltereiden välistä pois häkistä. Nykyään kuitenkin tilanne on rauhoittunut ja Kuti jää häkkiin mitään sanomatta ja viihtyykin siellä ihan hyvin. 


Kuti ensimmäisenä iltana


KaupungillaKuti 10vk

Hyvää kesän alkua!
Reetta & Kuti

 
 
 
2 kommenttia
 
1Katri3.6.2014 23:51

Minä näin teidät Raatihuoneen torilla ^^ Ihanasti piti pikkukaveri kontaktia yllä. Tsemppiä teille hirmuisesti, ja mukavaa kesää!

2Reetta5.6.2014 10:03

Heh kyllä sitä ruuan perään tehään mitä vaan! Kiios, ja mukavaa kesää sinnekkin!

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021