Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu


 Merkinnät, kesäkuu 2015:

24.6.2015
1 kommentti kommentoi

Nyt jännittää!!
 tänään on tipujen laskettu kuoriutumis päivä saa nähdä onko projekti onnistunut. vähän jännittää sillä hautoma koneen lämpötila hieman seikkaili haudonnan alku vaiheessa.
19.6.2015
Täällä taas!
 Pääsipäs venymään postausten väli hieman pitkäksi kaiken kiireen keskellä sillä heti toukotöiden jälkeen alkoi ensimmäisen säilö rehu sadon korjuu.
Säilörehu pellolla hommiani olivat niittäminen sekä paalien kerääminen pellolta pellon reunaan riviin.
Nittäminen oli jännittävää hommaa sillä on ollut koskaan aijemmin niittä nyt ja siltä ensimmäinen pelto kyllä näyttääkin :) mutta harjoitus tekee mestarin, ja toinen pelto näytti jo paljon paremmalta.
niitto kone.
Traktori valmiina paalien keruuseen.
 Hautoma koneessa eletään nyt jänniä aikoja sillä tipuset voivat kuoriutua minä hetkenä hyvänsä eli seuraava postaus on toivottavasti tipu aiheinen.
Hyvää juhannusta kaikille T.Jenna

3.6.2015
2 kommenttia kommentoi

Vihdoinkin!
 Nyt on tapahtunut kaksi kauan odotettua asiaa! 
Pääsimme viime viikolla aloittamaan toukotyöt. minun toukohommani oli peltojen äestäminen, homma jännitti minua hieman sillä äestys yhdistelmä oli paljon suurempi mihin olin kotona tottunut. Onneksi sain hommaan hyvät neuvot ja ohjeet. ja homma sujuikin suurimmaksi osaksi hyvin mutta peruuttaessa äes osui johonkin ja väätyi ja yksi puhelin pylväs sai pienen tällin mutta virheistä opitaan.
Sitten siihen mainitsemaani toiseen asiaan! 
Tästä päivästä alkaen saa tässä blogissa seurata myös seitsemän Jätti-kochin rotuisen tipun matkaa munasta aikuiseksi kanaksi.
Minulle saapui tänään postipaketti joka sisälsi nämä seitsemän pienokaista.
Seuraavat 20 (+/-2) päivää ne viettävät hautoma konessa jossa niitä käännelläänkahdesti päivässä. Odottavin terveisin Jenna

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021