Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, heinäkuu 2016:

13.7.2016
OKRA, Mustialan silmin


 


  
 
HAMK ja Hami pitivät osastoa OKRA maatalousnäyttelyssä 6-9.7.2016. Osastoa valmisteltiin ja suunniteltiin huolella ja saimme siitä paljon hyvää palautetta. Osastonesittelijöinä toimi useita henkilökunnan edustajia sekä tutoropiskelijoita. Kiitos kaikille mahtavasta ajasta ja panostuksesta tapahtumaan.

Hanketoiminta oli hyvin esillä messuosastollamme, koska tutkimus- ja kehitystoiminta on yksi isoimmista koulun teemoista. Sekä hankkeista että opiskelusta kyseltiin vilkaasti neljän päivän aikana. Myös useita vanhoja opiskelijoita poikkesi tervehtimään, mikä on aina yhtä mukava yhteentörmäys.

Osastolla pääsi osallistumaan tutoropiskelijoiden laatimaan leikkimieliseen kyselyyn, joka toi hymyn monen messukävijän huulille. Kysely oli rakennettu pilkettä silmäkulmassa ja se sai paljon positiivista palautetta. Osallistujien kesken jaettiin 1 purkki Mustialan hunajaa päivittäin:

Keskiviikkona osallistujia: 71kpl
Torstaina osallistujia: 56kpl
Perjantaina osallistujia: 25kpl
Lauantaina osallistujia: 54kpl

Kysymyksistä sanottakoon, että suosikki traktorimerkki oli hyvin kirjava vastauksiltaan, mutta useimmat olivat jotain kautta kuulleet Mustialasta ;)

Kasvua Hämeessä -hankeen tiimoilta toteutettu Mustialan Mitta sai myös paljon huomiota ja varsinkin perheen pienimmät halusivat mittauttaa itsensä. Myös pidempiä mitattavia nähtiin. Uudistusehdotuksena korkeimmalle kohdalle ehdotettiin "Ajan tekemä Agrologi" -viittaa :D

Päivät kuluivat nopeasti ja rattoisasti hyvässä seurassa. Kiitos kaikille, jotka kävitte vierailulla osastolla ja tervetuloa käymään kampuksella. Porukka täällä on ystävällistä ja vastaanottavaista olit sitten entuudestaan tuttu tai vielä toistaiseksi vieras ;)

Hankeassistentti Noora Kesti

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021