Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Heinäkuu
Kesäkuu

Vuosi 2015:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu

Vuosi 2014:
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu

Kaikki merkinnät

 
17.10.2014
Sekaviikko
Aika monipuolinen(ja hyytävä, hrr) viikko jälleen takana. Viikko alkoi viimeisen asiantuntijaluentopäivän järjestelyllä. Itse tapahtuma oli tiistaina ja sen aiheena oli Uudet teknologiaratkaisut ja niiden toimivuus maatiloilla - lypsykarja. Päivän aiheina olivat Lely Vector, vasikkalan/vasikkaosaston ilmanvaihto, aurinkosähkö, toimiva lehmäliikenne ja laiduntaminen automaattilypsyssä. Päivän puheenvuorot olivat erittäin mielenkiintoisia ja keskustelua herättäviä. Puheenvuoroja kuunneltiin puolet päivästä ja ruokailun jälkeen siirryttiin uudelle navetalle ihmettelemään. 

Vielä samana iltapäivänä teknologiapäivän jälkeen lähdimme Riitan kanssa vanhalle navetalle kuvaamaan lypsyvideota opetustarkoitukseen. Illalla kävin vielä kuvaamassa Forssan kaupungintalolla, kun Mustialan opetusmaatilalle myönnettiin Järkivihreä Kunniakirja. Täytyy kyllä myöntää, että takki oli aika tyhjä illalla kotiin päästessä.

Keskiviikkona olin ilmeisesti noussut sängystä väärällä jalalla, koska koko päivä oli jotenkin yhtä tuskaa ja asenne kadoksissa. Päivään kuului kuvituskuvien kuvaaminen metodioppaaseen, koska emme pitäneet viestinnästä tulleista kuvista. Pähkäilimme myös Riitan kanssa opinnäytetyötäni. Nyt on jo vähän pakko alkaa ajattelemaan opinnäytetyötä tarkemmin.

Torstaina oli navettakokous ja navetan harjakaiset. Harjakaisia vietettiin Isossa Piipussa ja tarjolla oli perinteiseen tyyliin hernekeittoa. Musiikista vastasi Erkki Liikanen. Joitain puheita pidettiin, mutta pääasiassa tapahtuma oli vapaamuotoinen. Tänään päivä kuluu jo taas sisällä Konttorilla, onneksi. Pihalla on jo liian kylmä.. Lopuksi vielä syksyinen kuvapläjäys Mustialasta.

t. Verna
 
 
 
4 kommenttia
 
1Annika17.10.2014 11:11

Upeita kuvia jälleen! Erityisesti tuo Laihon ladolle aukeava maisema pysähdytti tällä kertaa. Mukava lueskella täältä pohjaammaalta, että mitä sielä suunnilla tapahtuu. :)

T.Annika M

2Verna17.10.2014 11:17

Voi kiitos, on täällä Mustialassa kyllä niin uskomattoman kaunista ympäri vuoden! Aina luulee, ettei näitä kukaan lue, mutta kiva että joku lukee :) Terkkuja pohjammaalle, itsekin pääsen viikon päästä vihdoinkin sinne suunnille!

3Annika17.10.2014 11:28

Joo kyllä mä ainakin täällä aktiivisesti lueskelen joka viikko! Olispas kiva kun näihin blogeihinkin saisi jonkun oman kävijälaskurinsa vielä joskus. Olisi varmaan monille hyvää tsemppiä kirjoittamiseen.

Mustiala on kyllä kauneudessa ihan omaa luokkaansa, ei siitä mihinkään pääse. Mutta tervetuloa taas tänne karun kauniille pohjammaallekkin! Täällä on ollut jo pakkasia tällä viikolla eikä oikein nouse mittari nollasta päivälläkään. Hrh!

4Verna17.10.2014 11:40

Niimpä, tulis ehkä vielä vähän enemmän mietittyä mitä kirjottaakin :D Juu täällä etelässäkin on jo nollan alapuolella, en tykkää. Toisaalta ei yhtää haittaa, jos se lokavaihe jäis välistä. :)

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Tietokonenäkymä
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Alla olevalla osiolla, voit lisätä tekstisi perään linkkejä. (Linkki näkyy tekstissä HTML-koodina)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021