Virtuaalikylä
Koulutilat
Tekijät
Sisällöntuottajainfo
Työssäoppiminen

Etusivu

Kylän tilat

Työturvallisuus

Vastuullinen talli

Eettinen eläintenhoito

Kestävä kehitys

TilaTesti

RSS-syötteet

Virtuaalikylän uutisia:


21.3.2012
Livekuvaa Mustialan avoimista ovista!


Tänään Mustialassa tapahtuu:
Alueella on avoimet ovet sekä seosrehupäivä. Myös oma olutpanimo ja -ravintola Iso Piippu on avoinna. Tapahtumaa on klo 9-15 ja päivän aikana tullaan välittämään livekuvaa Mustiala LIVE-sivustolla.

Käy kurkkaamassa mitä Mustialassa tapahtuu!

Aurinkoisin terkuin: Virtuaalikylätiimin Annika

 

Takaisin

 
Sisältösuodin ja haku

Listaa kaikki videot
Näytä kaikki valokuva-albumit
Prosessikaaviot
Blogit

Tiedotteita tiloilta
Seppälä

MATINMÄEN REITISTÖN KEHITTÄMINEN
 

Matinmäki sijaitsee Kirkkoaholla Kajaanissa Seppälän luonnonvara-alan oppilaitoksen tuntumassa. Matinmäen reitistön kehittäminen -hankkeen tavoitteena on suunnitella Seppälä - Matinmäki alueelle virkistysmatkailuun (pääasiassa hevosmatkailun ja harrastajien, mutta myös muun virkistyskäytön tarpeisiin) reitistö sekä pyrkiä tekemään sopimukset maanomistajien kanssa reitistön rakentamisesta. Hankkeessa selvitetään reitistön ja siihen liittyvien rakennelmien tarvetta ja ominaisuuksia yhdessä Kainuussa toimivien luontomatkailuyrittäjien kanssa. Lisaksi KAO:n osalta selvitetään miten rakennettavassa kokonaisuudessa olisi huomioitava sen käyttö koulutusten oppimisympäristönä.
 

Hankkeen tuloksena on tehty suunnitelma reitistön rakentamisesta ja rakentamiskustannuksista. Hankkeessa selvitetään miten eri toimijat tulisivat hyödyntämään reitistöä ja sitä palvelevia rakenteita. Lisäksi tehdään suunnitelma, kuinka reitistöä ylläpidettäisiin ja palvelurakenteita voitaisiin vuokrata. Reitistö ja siihen liittyvät rakennelmat mahdollistavat matkailuyritysten elämyspalveluiden kehittämisen ja tarjoamisen lähellä Kajaanin kaupungin keskustaa ja lentokenttää. Rakennettavaa aluetta käytetään myös Kainuun ammattiopiston opetuksessa.
 

Yritysten haastattelut antavat tietoa liiketoiminnan mahdollisesta kehittämisestä kansainvälisille asiakkaille suunnatuista palvelutuotekonsepteista ja alueen infran kehittämisestä. Haastattelujen tuloksia hyödynnetään Kainuun ammattiopiston työelämän kehittämistehtävän toteuttamisessa sekä osaamisen laadullisessa ennakoinnissa ja kehittämisessä.
 

Reitistön ja siihen liittyvien rakennelmia hyödyntävät matkailuyritykset. Kainuun ammattiopiston opiskelijat ja henkilökunta, sekä kuntalaiset vapaa-ajan aktiviteeteissaan.
 

Rahoittajaviranomaisena toimii Kainuun Elykeskus Euroopan aluekehittämisrahasto.


Näytä tiedotteet RSS
Virtuaalikylän uutiset

Koulutuspäivä Hyvinkäällä 25.2.

Puutarha-skaban voittajat

Intohimona maatalous -kilpailu

Näytä uutiset RSS

 
Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2011